Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


våra fyrfota vänner


nog är de fantastiska
de lär oss mycket
ger oss villkorslös kärlek
följer oss hack i häl
och känner då vi inte mår väl
visst för de oväsen
om inte matskålen full
vem gjorde inte det?

Dessa fyrfotingar superba vakthundar
vilket matte insåg igår kväll
otroligt grannens grå katt
har hittat ett kryphål
nu måste varje sten vändas
tiden kommer då ungarna
ur boet kommer att släppas


ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-17 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP