Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen doft av mig!

 

Bara!

Som!

Död!

 

Jag identifierar mig!

 

Som en ros!

Som en rutten ros!

Som en död ros!

 

Utan liv!

Utan doft!

Utan grav!

 

Utan färg!

Utan dröm!

Utan kärlek!

 

Utan familj!

Utan ett hem!

Utan ett hemland!

 

Utan vänner!

Utan sällskap!

Utan ord!

 

Bara ensam lever jag i dödens riket!

I satans riket…. Människan!

I helvetet!

 

Landet DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-17 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP