Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur spel


Komplext är spelet
och verkar svårt att dra sig ur

Det enda man kan hoppas på
är väl lite tur

Att ingenting ska hända
och att allt blir vid sin läst

Är väl det man önskar
i dessa orostider
Allra mest




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-17 10:53



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Instämmer med diktjaget!
2022-05-23

    Lena Staaf VIP
Tur och slump är viktiga faktorer, viktigare än man tror.
2022-05-17

  alicja lappalainen VIP
det finns dubbelbotten i dessa ord.
2022-05-17

  Kungskobran VIP
Att kunna dra sig ur eller lägga ner ett projekt som man satsat mycket på är en konst förunnat få.
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP