Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


Duntäcket

I mångfalden vår skapelse
På liten obetydlig


Ett kvitterliv fått lämna in


 
Fått sätta livet till


Ett rovdjur


Skövlat


 Slaktats


Litet dunfäkvitter lämnat


duntäcke rester vajande för vinden efter


 Om man plockar


 



Copyright
Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-17 10:57



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Snyft. Ja, visst är det sorgligt, det händer hemma hos mig också. Trutarna är värst. Men de skall ju också leva.
2022-05-17

    Sefarge VIP

Insikts befrämjande skrivelse
Att äta eller svälta ihjäl
Och alla kan ju ej leva
På ärtor hur skulle det
nu se ut?
;)


2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP