Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Röksvampens lustgård. Av Gawain 2022-05-17.


Kommentar på en text (2455) bara ord





I skoaffären fick jag höra en i personalen påstå
att världen är inte bara en skokartong,
den är en skoaffär...

då förstod jag att stolen har sin sång.
Den där dagen i skogen gjorde inte mycket till,
det var alla dessa

upplevelser tillsammans, i skogens riken,
som fått mig att känna... känna... att varje dag är
som en dröm eller mardröm.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-11-24 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP