Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalkande midnattsregn

Det som en gång varit. Inte längre är.
Det som aldrig varit. Ännu upplevs.
Spegelbild av krackelerat glas.
I varje glasskiva dina jag speglar sig.
Den du är. Den du tror dig vara. Den du vill vara.
Men när glasskivan är hel.
Speglar sig den andra ser i dig.
Varje nytt andetag.
Andas in himlens tårar. Andas ut stjärnornas hjärtslag.
Varje del av närhet för oss närmre varandra.
Det är vad jag vet. Om det jag inte vet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-17 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP