Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den här i ett gammalt block.


Känslors vida hav


Stillsam susar aftonvinden
rogiven vår levnadsdag
du som söker lyckan - finn den
uti känslors vida hav.

Åtrån är att lyckan famna
som en avhållen barndomsvän
så som blomster minnen stanna
på barndomslandets sommaräng.

Drömmen rymmer glädjestunder
som man söker hålla kvar
dock som fästets underfunder
är förbidan hjärtats svar.




Bunden vers av Roland Holm
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-17 14:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vacker och med känsla!
2022-05-17

  Öknens Ros VIP

2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm