Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensium


solen silar genom nyfödda löv

rödhaken kvittrar liv


allt är på nytt fött


modern som nedkommit

med sin förstfödda


de små armarna fäktandes

liv, liv, liv


föds om och om igen

i vårens knoppande löften


vitsippor som stjärnor 
i sitt egna universum


skogen kallar


allt som lever nu
ger livet åter















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-17 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP