Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggdunkarklägget

Det var en gång
en tjocksmock på LO
som uti sin paradvåning drällo
med väggarna tjocka som sockerkakssmet
vilka ryggdunkas innanför där
ingen vet
och vilka i Knäckebröhult
som trots "innovationskatapult"
får privatekonomiska blows
nobody else facking knows

no knowing, more or less
vad som är staten
och vad som är S
nu tar vi ett Boeing till Marrakesh
och köper Jägermeister för organisationsbidraget
till fröjd och geister i det svullna broilerlaget
som kommer hem till bananrepubliken
svennebanansosse-barnrumpfabriken

strax möte med VU
beslagta mobiler
nåt viktigt om EU
radera två filer

tur att denna smedja gömt sitt klet
och att vännerna i media inte vet
för snart börjar surren
då låser vi dörren
och lever i solidaritet.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-17 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP