Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Barnkammaren


I sista sekund
kattgården rensad
och hålet tätat
Upptäckte vad intressant var
två par kattögon som klistrade
något på marken hoppade
De två förstfödda har lämnat boet
Öppnade grinden
paret hör dem och matar dem
Nu gäller det vara försiktig
går i en barnkammare
Det är så lätt skeppsbruten bli
då livet ömtåligt

Foto ungen sitter på sopborsten






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-17 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP