Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vandring i mörka timmar, sista dagar.


För syns skull


malskuggor fäktar sig lika stora
som fladdermöss
och smälter samman
med skulpterade svarta löv.
himlen drar för en gardin
och smalnar snart av
till ett smält ljus över publiken
som förvandlar liten till monstruös
för att visa skuggorna
av dess guppande huvuden,
vilka liknar allt annat
som är intrasslade
i en stigande midnattsvind.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-17 18:22



Bookmark and Share


  Koloristen
If you feel creepiness then the text had its desired effect. :)
2022-05-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
yes it was a little creepy
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen