Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETER

 

Jag ska aldrig döma mig själv
följa taktpinnen som du håller i
och släta över min inre skönhet

För din skull

När jag kan sväva
som en vacker humla i vinden
och uppnå det hjärtat vill

Om jag lyssnar

 

Copyright Susen




Fri vers (Prosapoesi) av Susen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-05-17 18:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så mycket styrka bakom dessa ord. Här har jag mycket att lära. Tack!
2022-05-24

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som förmedlar styrka och beslutsamhet att välja vilket liv man vill leva.

2022-05-18

  Kajan VIP
Taktpinnen blir starkt symboliskt här, att någon annan vill bestämma och omforma. En härlig bild av frihet finns här också.
2022-05-18

  Öknens Ros VIP
Ord att ta till sig, styrkemod att göra det till synes omöjliga, likt humlan surrande över ängen.
2022-05-18

  Maria Sundelin VIP
En bra idé
2022-05-18

    Lena Staaf VIP
Vackert och stolt skrivet!
2022-05-17

  Sparvögat VIP
Mycket vackra ord till frihetens
inre slöja…
Så fint komponerad dikt!
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP