Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små som Rubiner

Endast 2 minuter från Brussells
där våren gått i sommar
språken dansande runt alla flaggor

Där en pojke lekte han var man
på kullen med de höga träden
stod en gammal dam som såg att hon var flicka

De märktes ej i myllrets stad




Bunden vers av Irene Backström
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-05-17 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström