Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tack för idag klokuggla



Kan aldrig nog berömma dig
du gör mig alltid glad
som ett smultronblad
Annat var det med terminatorn
som ständigt och jämnt försökte
klippa bandet mellan oss två
där lyser varken sol eller stjärnor
ingen himmel blå
Det är bara ruskprickar
ingen kan förstå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-17 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack kram<3
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP