Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månglaren




Hur kan det komma sig
löftesbrytare tillåtelse fått
carte blance göra viljan blott
Har han kontakter med Gud fader
som helgat hans mission
Serverar med tomma ord och list
sänder människor mot undergången
Tror han är kungen?
Inför skranket alla lika.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-17 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP