Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny tid

Du visade mig en skiva
ett minne från ett tidigare liv

Du sjöng ditt hjärta ur
ett eko från en lyckligare tid

Sätt dig ned
ta ett till glas

Jag ser att du vill ha något mer
du har gråtit just såhär förut

Öppningskväll
Stängning
Alltid den sista
att lämna




Fri vers av Felicia försvann
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-17 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann