Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en nära vän. Som kom tillbaka.


jag scrollar tills jag möter dig igen

glädjen när vi
i Majorna
stod i kö till självaste
Håkan & Bengans

exalterade bortom tid
och rum

hjärtan i extas
nervositeten i topp
minst topp tio

självklarheten när
vi kramades

resan till Grekland
där allt
eller nästan allt
blev som vi tänkt

vandrar i berg
med dig
i drömmarna

konsert på Park Lane
som vi kanske
var för fula för

fikor på stan
McDonalds
mitt i veckan
med dig

det är i tankarna
vi träffas igen
(en vän är en vän
hur taskigt livet än gått)

kvällar på Jazz när det
fortfarande
fanns kvar

Thn med dig
när fallen
fortfarande
föll

har kollat din insta
alldeles för många
gånger
alldeles
för sent

det verkar som att
du överlevt
sen sist
jag såg dig

sorgen
när allt blev
som det blev

sorgen när vi
eller du
lämnade varandra
eller mig

vänskap
vad är väl det




Fri vers (Fri form) av Angela Engström
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Engström
Angela Engström