Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst och förlust (Min kamp 2.22)

Nu

vinner våld och vapen.

 

Klimatet, kvinnorna

kulturen, naturen

barnen, barnen 

livet, livet

 

alla är förlorare

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-05-17 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP