Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndag, 14 Maj 2022 09:27


Flyg, skugga, flyg!

Flyg, skugga, flyg!

Lyft din skepnad över lövskogens kronblad
Och begär tillträde i bergsgrottans fristad

Bli ett med tomheten och njut
För du har dolt dig från himmelens spjut

Och när nattmodern har svept dig i sin famn
Och du har glömt ditt eget namn

Då är du utan vingar
Och flykt inget betvingar

Inne i fängelset är du fri
Upplöst i harmoni




Bunden vers av Robin Sarchiz
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-17 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Sarchiz