Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:06



Vaknar av att solen har vridit sig runt sin axel
Återigen har den intagit scenen
Återigen har jag vaknat upp
Utan att riktigt förstå skapelsen.

Jag vaknar av att världen har gjort sig redo
Av lekande barn på gården
Solen uppspänd på himlens canvas
Av ett töcken som hänger över mig
Att jag orkade en natt till.




Övriga genrer av cybersomatisk
Läst 80 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-17 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cybersomatisk
cybersomatisk