Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser det ut?

Hur ser det ut när Uffe och Magda blir siamesiska tvillingar?
Hur ser det ut när de ska debattera något de är rörande överens om?
Hur ser det ut när det svenska folket gömmer huvudet i sanden och kroppen under det stora låtsas-paraplyet som skyddar mot kärnvapen?
Hur ser det ut när Erdogan i Turkiet börjar styra svensk flyktingpolitik?
Hur ser det ut när svenska militärer klär ut sig till fredsduvor?
Hur ser det ut när regeringen gömmer en uniform och ett vapen i varje barns garderob?
Föreställningen visas dagligen i Rapport och Aktuellt




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP