Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag önskar

Verkligheten smulas sönder
kvar blir gyllene kristall tårar
men när jag blundar
och ser dig
verklighetens pusselbitar gör mig hel
och tårar blir de som aldrig föll
som nattens råa diamanter
vad är sanning
vad är lögn
i jämförelse med gryningen
vi ser utanför fönstret
när vi nyss
älskat
till det avsked
vi aldrig ville
skulle bli

vi blundar
och älskar igen
känner ännu mer
hur saknaden river
som gyllene kristall tårar
och
verkligheten smulas sönder
så se mig i ögonen
och jag viskar de ord
natten får mig att säga
dess stjärnor visar oss vägen
en väg som aldrig delar sig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-05-18 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP