Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN HISNANDE KÄNSLA

En hisnande känsla

av det annalkande

fast vinden är överdrivet

avsvalkande

Från slätter

som snart ska gnistra gult

stiger fram

en sommarsång

som ska värma

mig och madame

 

 

Hellre knalla längs gamla vägen

än att rusa fram längs motorvägen

Hellre insupa allt i lugn och ro

än att susa fram som en häst på Jägersro

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-05-18 08:23



Bookmark and Share


  Koloristen
Sommarsång! Grejer det.
2022-05-18

  Lottie Ålhed VIP
”Hellre insupa allt i lugn och ro än att rusa fram som en häst på Jägersro”
Kul o bra rim och ord att begrunda.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP