Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


Frihet kommer ifrån hjärtat
ingen yttre lag kan skapa
det som sinnligen berör.

Insikten kan mycket visa
dock ej fästets gjutna valv
där gränsen går förblir vi.

Grubbla inte allt för mycket
över slutna salars prakt
hoppet är vårt ankare.

Ett finns för evigheten
att det goda föder gott
en ljuv livlina det är.




Fri vers av Roland Holm VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-18 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm VIP