Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NERUDA HADE FEL

Neruda hade fel

Mina dikter är MINA

De tillhör enbart MIG

Är INGALUNDA dina

 

Neruda hade fel

och Forumet fallerar

Man tror sig veta allt

Fasaden krackelerar

 

 

LARZ GUSTAFSSON

18/5 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-05-18 14:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, han hade fel när han påstod, att dikterna inte tillhör poeterna.
Jag kommer ALLTID att hävda att mina dikter är MINA.
2022-05-18

  Koloristen
Neruda hade fel, ja.


2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP