Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPOS FÖR DÖD SVART VÄN


KATTSOMMAR

Sorken leker
bland mognad säd.
Svalorna flyger fritt
i regnfritt moln.

Sirligt.

lojt sträckes
mina lemmar,
brunbrända ben
på gräsgrön bädd

nymferna dansar bugande nigande av glädje
smekande musik gör kinderna heta

Sirligt.

skrattfylld är du min vän
du ler mot glitterstänkt sjö
gluggen mellan dina tänder
får katten att lojt sträcka sin svarta kropp
medan du väser mjukt

Kisse, kisse kom.

Bosse 18 maj 2022.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten