Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är ju så, att de som INTE är frälsta är de (i sina egna ögon) främsta experterna på just frälsningen.


GUDSTRON SKA GISSLAS

Gudstron ska gisslas

när Neruda ifrågasatts

Det är sånt som händer

längs detta livs seglats

 

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-05-18 18:29



Bookmark and Share


  Koloristen
"Dårarna säga i sina hjärtan: »Det finnes ingen Gud.»" Ps.14:1.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP