Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI MÄNNISKOR

Det är en vanlig distinktion
att jag är jag och du är du.
Att du är jag och jag är du
är svårare som ekvation.

Men när vi träffas på vår stråt
på livets stig i stegets kliv,
så känner vi emellanåt
gemensamhet i våra liv.

Du är ju du och jag är jag,
och vi är olika som bär
men samtidigt av samma slag
och att vi då varandra är.











Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-20 06:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Martin Buber
2022-05-20

    Lena Staaf VIP
Så fint! Hur vi påverkar varandra och blir en del av varandra. Makar som levt ihop ett helt liv brukar också bli alltmer lika varandra till utseendet.
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP