Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm..

Njuter av levande
Färg

Svartvitt

Under mina ögonlock

Nära

Nästan så att jag känner
Din doft

Vill känna med min hand
Över värmen

Smeka
Smaka

Njuta
Av dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-18 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish