Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene sagor. Glittrande silver

Drömmen var så ren.
Verkligheten för mig närmre.
Känslan så djup.
Varje regn, ett andetag.
Aftonskugga rodnar klädsamt.
Hjärtat slår i takt med morgonens givmildhet.
Blunda och minns. Titta och finns.
Imorgon. Igår. Nu.
Tystnaden existerar i kasserat duggregn.
Mustangerna återförenas.
Knappt jag känner skillnad av då och nu.
Men blick av oss ännu skimrar.
Intensivt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-18 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP