Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten


Natten lägger en sval hand
över din febriga panna

Och låter dig andas in
sitt mörker i tystnad

Väcker åter ett ordlöst hopp till liv
Om en ny morgondag






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-18 23:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om hoppet som ändå finns där
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP