Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå och Gunwale. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått fröken, tårna och karlgöra av Chan.


Fröken Karlsson


Fröken Karlsson på tårna trippade,

alla hattens strutsplymer vippade

varpå hon björkarna sågade

Att karlgöra utföra hon vågade

ingen dessförinnan tippade.



18/5 2022




Bunden vers (Rim) av Lena Söderkvist VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-18 23:14



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Rejält virke minsann i den finfina fågeln.. ..måhända en runt hundra år gammal scen?

Stiligt att texten blir som en limerick men utan stadsnamn!
2022-05-19

  Chan VIP
Fyndigt och träffsäkert namn på fröken.
2022-05-19

  Gunwale VIP
En rejäl nippertippa!
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP