Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddmått

Tid & rum,
balanserar i mitt fokus.
Håller ögonen knappt öppna,
mot världen, stirrar,
tanken slår mig ner till marken.

Plats och sunt,
förnuft mitt i centrum.
Benen faller i rytmen,
som kommer ha ihjäl mig
om jag fortsätter.

Ett kryddmått räcker, tack.
Allt har redan hettat till.
Låt inte sjuda, för länge.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-05-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel