Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodsvacker sorgsenhet

Det vandrar en själ in i döden

En människa som nyss var här

Nu är det tyst och tomt 

På just den platsen i livet 

 

Ett sista farväl nu väntar

En vemodsvacker stund

När det är dags att låta gå

 

I hjärtat finns för alltid spår

Som vårdas med värme och ömhet 

För i minnen den döde lever kvar

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-19 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP