Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillhör "Ruiner"


Spökstaden


Sanden täcker
döljer och skyddar
när blåsten söker
förinta det gångna

Turisterna hittar aldrig
det sevärda

går på muséer
får mättnad av filmer

vilket präriehundarna finner
förträffligt

som de gör sig till herrar
när de gräver sig gångar

under vägar
där bröderna Dalton
passerat.



17/5 2022




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-18 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP