Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Ukrainas president är den nya globala avataren.

Ukrainas president är den nya globala avataren: han finns praktiskt taget överallt, från Vita huset och de stora västerländska kanslierna, till Eurovision eller, på senare tid, filmfestivalen i Cannes. han kommer också att vara i fotboll.

Den mest politiserade filmfestivalen vägrade Zelenski, fransmännen bjöd in honom. så de kommer också att ta priserna från Cannes! Det är som att Messias kallas så överallt. Det är den nuvarande "Zelinski"! Vad händer härnäst ?! Och VM. Ole....och Nobelpris och en handfull frånskilda prinsessor de turas om att stå pianoplattor till sig stämma stringtrosa pianot.

Regeringar runt om i världen har haft en ny planetarisk idol, Volodymyr Zelensky, som svämmar över skärmarna i flera månader. den här karaktären dök upp över en natt. Den tjänar personkulten. Det är lite arrogans.

På frågan av moderatorn hur han hamnade i en ganska andrarangspolitiker som hade utmärkt sig i ingenting och var noga med att montera ned oppositionen och sin fientliga press i landet han leder, en världsstjärna: Det är ett enormt hyckleri som beror på det faktum att du inte är i frontlinjen.

"Hörde du honom prata om flyktingar, om ekonomiska problem?"

Å andra sidan noterade att när det gäller Ukraina så finns det praktiskt taget ingen annan politisk figur eller institution förutom den tidigare skådespelaren:

"Har det här landet en regering?

Har du sett ett försök av Zelensky att dela den minsta ära med andra?

Kommer du ihåg spökhjältehistorien?

De ändrade sig på två timmar eftersom den döda karaktären riskerade att bli mer populär än han.

Har du någonsin hört honom prata om flyktingar, ekonomiska problem?

Om han pratar om interna angelägenheter är det inte intressant längre." "Efterkrigsproblemet är, du vet, afghanerna, någon ledare, Biden, tänker, vad gör du med detta land beväpnat till tänderna?

Ukraina kommer att ta all ammunition och sedan förklara planetens "suckers"

Han leder världen.Han leder världen.detta är det enda målet för Zelensky-judarna.Jewish Ukraine President Volodymyr Zelensky playing piano with dick for five minutes again - Bing video
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-19 07:51Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP