Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialekt...

Tänk att bli knäckt
bara utav andras
tycke om ens dialekt!
För den hörs ju inte alls nå´t käckt!
Man går ju direkt i däck!
För att ha fått en så´n påtalad fläck
trots att man inget
illa alls har gjort...
Fötts in till denna dialekt...
Vågat tycka att den lät lite uppåt, ja kul...
Men fått veta sen, folk anser ju den som så ful...
Och den har ju fått en så´n effekt att den
för alla andra tillvaron har spräckt...
Man har betett sig så otäckt!
Jag önskar alla sådana okunniga elaka
belackare endast ett flyg iväg: Bli puts väck!
Det finns gratis resor: FÖLJ MED ETT FÅGELSTRÄCK!






Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-19 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt