Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du, jag och kylt jordgubbsvin

Det pirrar
Känns härligt
I hela kroppen

Soligt i sinnet

Leendet
Det värmer
Hela mitt inre

Lusten
Den kittlar

Lägger busiga tankar

I en längtan

Till sommaren

Fylld av mjuka kyssar
Och romantik




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-19 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rytm
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish