Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vårregnet

 

Över trädens ljusgula hängen

faller livgivande regnet

och fågelsången droppande sol

över sinnet

kring tunet går glädjen med lätta fjät

blyg drar var björk en slöja tät

ansikte och armar skydda

vindarnas växling är lätt

och mörkertider är flydda

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-05-19 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP