Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vårda

 

det finns mycket mörker som ger livet röst

att höra på nyheter ger heller ingen tröst

välj det som gör dig lycklig och glad

som ett nyss utslaget smultronblad

bry dig inte skyltfönstret som lockar där

älska och vårda allt du i hjärtat har kär

om du lyssnar till ditt eget hjärtas röst

finner du alltid tröst

 

tack älskade uggla

en liten blomma för du finns där kram




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-19 10:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fast fingret kan vi kosta på oss att visa då insikterna är!
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP