Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förgätmigej

 

tar vi oss tid ögonblicket fånga

finner vi en bland många

som denna himmelsblå förgätmigej

hon är en ljuvlig liten tjej

om du inte är för trötter

slit dig loss från dina rötter

och gör höga glädjesprång

för sommaren är på gång




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-05-19 10:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP