Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm mig hårdare

Vi drömmer ytor,
drömmer djup
väver drömmar
utan ljus
med stela ögon
stirrar vi,
och undrar
när vi vaknar
fast ingen vet
om nästa dröm
blir klarare,
blir sannare,
blir gråare
så hoppas jag
att du som
drömmer mig,
ska drömma mig
så mycket hårdare




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-19 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP