Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensken en fattighjon.

 jag läste artikeln sätta ej våra barn i klimatångest och krig,

 

medan svenska politiker äter kaviar på hundra tusen kr/kg

 

och reser till lyx NATO-klass flera gånger och dagar i veckan, 

 

 medan råvaror som frukt och grönsaker från Turkiet kommer att förbjudas.

 

Gotlandpotatis och Persiljan finns inte heller på marknad, nu finns det andra mer intressanta växter där;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-19 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP