Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon som är jag

Där
I mitten

Där

Känns
Andas

Flyter
Friheten

Kärleken

Förälskelsen

Den brinnande passionen

De otämjda tankarna

Den vilda lustan

Ögon

Åtrå

Ser dig

Och jag ser dig

Mina ögonblick

Där i mitten

På den kvinna

Hon som är jag




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-19 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish