Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser dig

I dags ljuset

Arbetar ute

Trädstockar

Flyttas

Med styrkan i dina armar

Blir varm 

Lycklig

Ser din enkelhet

Aldrig någon klagan

Varma blickar möts

Kärleksfullt

Stöttande

Allt du gör

För mig

Innan trädet fälls

Håller vi om stammen

Med bådas händer 

En kyss med vinden

Från dig

Faller på mina läppar

Stannar där

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-19 14:10



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en vacker bild om mellanmänsklig samvaro
2022-05-19

  Grubbelmia
Vilket poetiskt ögonblick. Tack för en helt ljuvlig text! Kram/Grubbelmia
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP