Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nordiska Musikgymnasium där barnbarn medverkade. Egen bild.


Avslutningskonsert


Så fort de växer

barnbarnen och

barnbarnsbarnen


Tecken på att jag

själv börjar bli

gammal och grå




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-19 16:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen vad de är rara de små!
2022-05-20

  Eva Helene VIP
Ja, så är det! Har själv ett älskat barnbarn som fyller 13 år just idag. Längtar efter den dag då jag får träffa henne och fira, förhoppningsvis i slutet av nästa vecka.
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP