Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Kolhydratfri måltid


Ett pussel för mig igår

att äta på restaurang

som ej äter kolhydrater


Men det går med lite snack

med kocken i Bäckby centrum

före Den Öppna Dörrens andakt




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-19 16:57



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja visst är det tjorvigt...
2022-05-19

  Eva Helene VIP
En lyhörd kock, fint! :)
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP