Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


utan ljuset vore vi maskar då?

 

Solen får livet att vakna

då blommorna stod på skuggsidan

var de slutna

men av solens värma öppnar de sig

och strålar som självaste solen

Våra själar kan gå genom skuggornas dal

men vi bevarar ljuset inom oss

minsta lilla droppe ljus

är allt vi behöver för att överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-05-20 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP