Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten i din famn

Vill rida dina fantasier
Ta oss högre än dit vi når
Känna dina andetag i mina

Känna pulsen slå
Mellan mina lår

Vill att du är min enhörning

Så kan jag vara Tingeling

Eller bara älvan
Hon som är Liten

Mot din hårda bringa

I de målande skildringar
Den saga som bara vi vet

Som bara är våra ord

Där vi alltid möts

Där

I skymningslandet

Är jag alltid

Din




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 74 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-19 19:52



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Sagolikt! Lika hederligt som liderligt, klassiskt vackert men modernt på samma gång.

Tycker om.
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish