Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROSAISK?

Så här är vi vana att se honom

Kavaj, keps och skön gammal skjorta

Men vi vill nog helst inte se honom

Han är en person vi vill porta

Han blir reducerad till parentes

Ett stycke komplex kuriosa

Hans verk ska nog helst inte återges

För där finns ju knappt någon prosa

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-05-19 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP